LAN-blog

LAN-blog

DH-Kreativ-Crew næste gang?

DHW12Posted by Harleyman Sun, November 25, 2012 02:47:45

UPDATE : Så bliver der en DHS13 tur.....eller er den NO-GO??

DreamHack Summer 2013 – 15-18 June

DreamHack Winter 2013 – 28 November – 1 December

Ifølge http://kreativ.dreamhack.se/results_dhw12.txt har Søren Alias Sivsko vundet stop motion med 25.67% Video'en : http://www.youtube.com/watch?v=sra4GgVDwAg

- Et stort tillykke her fra (Manglede der ikke credits for ideer?? smiley)

Havde en lang chat med nogle af dem på kreativ IRC kanalen.(RoboTwo og Sajko)

Crew var MEGET skuffede over ikke flere gad at deltage i combo og dem der var med var gengangere (tordenskjolds soldater). Kvaliteten af dem der var kommet ind var meget ringe og der var en del copyright musik imellem,som de så igennem fingerne med for at have noget at vise på stor-skærmen.

Spørgsmålet var :

Hvad skal der til for at Demoscenen igen kommer til DH? og hvad skal der til for at det folk sender ind bliver bedre? Eller skal man bare acceptere at ingen gider og bare lukke kreativ til DH? Så det bliver et rent GAMER træf....

Jeg mener man skal se på TG og ASM. for at se en løsning. Nemlig eget "VIP" hal/område(langt fra reklame hejs og selskabslege på scene) - Mentor ordning for nye og noget workshop....- En lukkede fest hvor der kan drikkes frit!(kan man det i sverige?).

Men ikke mindst gjort noget reklame for at der stadig findes nogle på DH som vil bruge sin computer til noget kreativt (Et godt sted at starte er scenesat og Pouet)

Mindes nogle af rødderne lejet et hotelværelse til TheParty & TG og holdt en "hemmelig" fest hvor der blev drukkede tæt....Jeg har hørt at festen blev betalt af de priser man vandt til combo. Ideen holder vand så længe alle stemmer på samme og den der vinder betaler..

Ellers blev der suget igennem til DHW12...og sat et par rekorder..15417 unike MAC adresser.

  • Comments(1)//blog.deadmeat.dk/#post245