LAN-blog

LAN-blog

Tak for en super tur!

DHS09Posted by Harleyman Wed, June 17, 2009 06:30:37

Tak til alle for en super hyggelig tur... Vi må lige have en "efter DH" kom sammen.

For pokker det var lækkert at komme hjem i en rigtig seng , blev til 10-12 timers søvn før jeg skal på job(og mere nørderi...hehe)

hvordan gik vores wild demo....Vi fik sku en 3 plads til wild... Men vi vandt kun æren smiley Se alle resultater. Video'en kommer online senere.... billeder online[her].

  • Comments(3)//blog.deadmeat.dk/#post46

Tid til at pakke sammen og komme hjem.

DHS09Posted by Harleyman Tue, June 16, 2009 06:23:44

Søren og bobbi er sendt i seng. Der sidder kun kim og mig og halv sover. Vi har lige set Sørens lille video på storskærmen. Ellers har vi siddet og stenet timemachine i nat og suget det sidste før lukke tid.

Den blev faktisk kun slået af en det var noget rap om LAN.

Det er pokkers svært at være kendt ;-) der kom bare mange og vi vred vores trætte hoved over hvorfor? Vi har tilsynladende blevet en del af en skatte jagt.

Hvilke switch er de danskere der er i hal D sat på? Vi ikke heller ikke forstå at folk stod i kø for at snakke med os... så spændende er vi da ikke?

Nåh..... så stod den på micro pop og film de næste par timer...

Billeder kommer online når jeg kommer hjem og har sovet lidt ;-)

  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post45

tiden gik og alle blev (over)trætte

DHS09Posted by Harleyman Mon, June 15, 2009 23:01:31

Så spiller Dreamhack på sidste akt og folk er begyndt at hænge med mulen. Eller opfører sig mere eller mindre utilregnligt. Selv kan jeg også mærke den indre hulemand er på vej ud...man bliver mere lige på.

Sidste gang hvor det var mig der var hjemme savnede jeg hele stemningen ved at sidde ved et bord i halvmørke og hører lidt tekno musik. Men jeg savnede også lugten af energidrinks,nørder der sveder og alverdens micro-opvarm mad. Også det med at man bare kan nørde igennem til man ikke kan rumme mere. I dag var jeg oppe og spille retro spille maskiner , som jeg kan huske fra mine unge dage hvor man spillede på sin amiga 500 og c64. Og før det på grillbaren og ungdomsklubben.

Desværre gik vores badetur i vasken. Af uvisse årsager var der ingen der gad. Måske noget med det pigebarn der kom ind i billed. Men lad det være usagtsmiley

Er der ikke noget med en gruppe kun kan have en Alpha han ?

Jeg havde en lille flaske vodka med, faktisk bare til jeg selv kunne hygge. Men jeg kunne slet ikke rumme sprit. Så Torben og bobbi fik den.

Jeg skal love for den indre hulemand kom ud. - Men som bobbi sage en gang.. "hvad der sker til DH bliver til DH". De er forresten over og spille paintball. (torben har ondt et hvis sted efter han blev ramt)

Serie-3 af DHs09 billeder: [Her]

  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post44

Flyv lille fugl..eller noget

DHS09Posted by Harleyman Mon, June 15, 2009 09:34:00

Så blev der lige tid til en morfar....Men kun til der lå et par ca. 2 meter fra mig og wankede i aben. Og kom på en t-shirt eller noget og så sov de i ske....

Hvilke minder mig om jeg har delt 176 Gb Hardcore P0rn og der hives med 11mib/s

men som der står på IRC kanalen: Dc hubben ligger på IP: DHS09.mine.nu -- Vi fildelar då inte, vi gör bara backups åt varandra!

Forresten er mit travelsæt fra tigeren et hit i min verden.

Søren har rodet med at få hans Wild video færdig hele natten. Glæd jer!

Der findes 10 slags mennesker... dem der kan det binær og dem der ikke kan ;-)

yes.... vi fløj inden for... og disse ITgym folk var lige ved at falde over hinanden for at se os. her havde vi faktisk forbud mod at flyve...

Fik lige en kløge i min hakker finger... Så det blev lige til et mester hak mere.

Denne gang gik det ud over taiwan og Schweiz. [Lokal1] Lokal2 [link]

Søren var helt færdig , så han er inde og få sig en morfar.

  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post43

Hele banden kom i bad

DHS09Posted by Harleyman Sun, June 14, 2009 16:24:59

Jamen så blev det søndag og hele banden fik et par timer på øjet hvor efter det blev til et brusbad. Super lækkert. Så den indre hulemand er ikke kommet ud endnu.

Men man kan tydligere og tydligere mærke hulemanden er på vej ud jo mere træt og præget af DH bliver. Der kom en fra svenske pladder presse og vil se noget pirateri.

Torben og Søren tog tykt pis på hende og hun fattede minus... Så hold øje med hvad hun skriver... for det bliver et syn for guder. Hvad fisker hun efter for en historie?

Kilde : http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3061489.svd

og : http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3062047.svd

Kvinden vi snakkede med hed Negra Efendic. Ingen Mailbombing *G*

Ellers har hele morgen stået på noget linux hejs med Webcams , Mr. Heins Router box der ikke rigtig vil noget efter han havde flushed IPtable(kører Ubuntu!). For tiden leger jeg med et exploit fra milw0rm et hemmeligt sted på nettet.....

men en hilsen til torben kunne jeg ikke lad være medsmiley

Den hurtige guide:

$ telnet MEGET-Hemligt.dk 80

Siger den:

OPTIONS / HTTP/1.1
Host: MEGET-hemligt.dk
Accept: */*

Så er der ikke bid på en Webdav server. (måske noget andet spændende!)

Men....

siger den: (Eller noget der ligner...)

HTTP/1.1 200 OK
Date: [Censur]
Server: Microsoft-IIS/6.0
X-Powered-By: ASP.NET
MS-Author-Via: DAV
Content-Length: 0
Accept-Ranges: none
DASL:
DAV: 1, 2
Public: OPTIONS, TRACE, GET, HEAD, DELETE, PUT, POST, COPY, MOVE, MKCOL, PROPFIN
D, PROPPATCH, LOCK, UNLOCK, SEARCH
Allow: OPTIONS, TRACE, GET, HEAD, COPY, PROPFIND, SEARCH, LOCK, UNLOCK
Cache-Control: private

Ellers er jeg ved at finde koden til denne stregkode. jeg har jo hørt man skal bruge sine evner de rigtige steder...

Ja så kom kaffemanden forbi. Og hvem er han så? jo det var en med en kaffemaskine på ryggen og en støvsuger slange og et kæmpe parti kopper..

Så fik vi bare en gratis kop kaffe af ham... Det så ud til det var noget reklame, men det kunne også være for at undgå kaffemaskiner. Pigebarnet er Sørens "ven" smiley

Billed serie-2 online : serie-2

  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post42

Var der ikke noget med kill Bill (gates?)

DHS09Posted by Harleyman Sat, June 13, 2009 22:15:37

I nat kører Webcam'et på : http://81.162.135.27:8080/

Ham/hende der har fundet på at billederne på mit domaine kun kan uploades med windows burde kølhales under blackperl (som vi pirater har som forbilled)

Problemet er at man skal bruge ActiveX for at kunne uploade billeder og det findes ikke i linux. Hvad gør jeg så? jo måtte finde en WinXp fra DTU hive den med med en trail XP og brænde den. Da DTU's download også er Micro$oft only....

NU skal jeg lige tænke hvilke domain / firma min vrede skal gå ud over smiley

Ellers har jeg fået lov til at låne Sørens Webcam... Skal lige se på en løsning til at få det streaming. der er et eller andet hejs med at få det i luften. Problemet er på min virtuale XP er USB'en ikke hurtig.. så jeg skal lige rode med om jeg kan finde et eller andet hack til Linux i stedet for. NO hax0r stuff public.... smiley

Ved ikke lige om serveren kan trække mere... den ligger godt spændt for lige nu med 6-7 Mb/s i begge retninger og en virtual WinXP.

Tiden går med at nørde max og se LeMan fra dreamboxen.

Hmmm.... (T)ung trafik på DH Wonder why !

  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post41

Afsavn og en smule ærgelse....

DHS09Posted by Frostwitch Sat, June 13, 2009 21:08:49
Åh altså, jeg savner mine drenge. Ikke at vi ses hver dag, faktisk ses vi ikke ret tit (altså ud over Søren og jeg) men derfor kan jeg nu alligevel godt sidde og tænke på om I nu har det godt. Og selvfølgelig har I det. smiley

Når det er sagt som kommer der en anden lille følelse frem, ærgelsen. Ærgelsen over ikke selv at være med, selv at sidde og suge med lynets hast og nørde og komme til at stinke mere og mere og sove elendigt 3 nætter i træk og bare rå-hygge og fjolle og lave ballade. Jeg savner det HELE og jeg ærgre mig bitterligt over at jeg ikke tog med alligevel.. Sune tilbød oveni købet at jeg kunne låne penge hvis det var det der stod i vejen for at jeg ikke skulle med. smiley

Og hvad kan man så lære af det?!?!? Næste gang er der bare ikke noget der hedder at blive hjemme... Så må man jo tage med og tage den lille mængde sure med ALT det søde. Tror da også Sune ærgede sig da hele uvleflokken drog afsted og han blev hjemme.

Jeg holder øje herinde om der skulle komme flere indlæg, billeder, links til webcams eller hvad I nu kan finde på. Ved ikke om alle kigger herind så hils omkring jer.

Knus "LilleMor" smiley

  • Comments(1)//blog.deadmeat.dk/#post40

Yes.. så kom vi til DHs09

DHS09Posted by Harleyman Sat, June 13, 2009 13:04:37
Så kom vi endelig til DHs09... med alt hvad det indebære.
alt fra Starteren i Sørens bil ikke vil.... så vi holdt ude hos bobbi og faktisk ikke viste om vi kunne komme til DH... smiley Efter en længere ingeniør snak fik vi fumlede os frem til det var starteren der stod forkert. Ganske rigtig. Den havde få vand... Søren fik dog pustede lidt liv i den ved at drejen den manualt. Vi kunne ikke få Webcamet til at virke som vi skulle tag billeder på vejen op.. Det blev dog fixede med mit digital cam hvor der er 8Gb kort i.
På færgen rente vi ind i en folk fulde svenskere der vil svine os til... Sejler heldigvis kun 20min.
Det blev ikke til en rød pølse , men derimod 4 stk red bull.

På turen rendte vi ind i en masse cykelister...
Søren's maskine var igen træls... så vi fik ikke video af at flyve ind over gæsterne.
Samme maskine fik igen ordet da vi satte op og skulle lave en stop-motion video.

Ved indgangen fik vi en æske med Norton. Kunne ikke lad være med at drille de Norton folk... "Findes den til Ubuntu?" " Nej... vil du stadig have den?" -yes!..

Og for det ikke skal være løgn er sikringen gået i min ene strømskine! FUCCCCCCCK!
Men dagen er reddet!... Torben har nemlig medbragt 15Kg Mazarintærtesmiley
Hver er ca. 275g.. så det er nogle stykker! Min personlige rekord er 5 stk. siden vi ankom...
and still counting! Mens jeg roder med min ubuntu og mit webcam. Pokkers til skod billed Linuxen laver. Under Windows kommer der et super billed.
Skal man virklig gå over til Windåse ? Måske kunne man lige bikse en multiboot sammen.

Billederne(serie 1) ligger : [her]


  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post39

Opsætning af server til DHs09

DHS09Posted by Harleyman Sun, June 07, 2009 10:13:15
Så er der en uges tid til DHS09 og der rodes på livet løst med at få de
forskellige server, netværk og firewalls til at kunne fungere sammen.

Planen ser sådan ud:
Ubuntu'en kører med virtualBox

FreeBSD : FTP / MRTG - Win2k8 :sharepoint+ legetøj - XP : Webcams og andet hejs.

Ellers har jeg et lille GreenIT projekt på trapperne.. Solfanger til min mini.

smileyDet ser ud til at blive en rigtig herrer tur.... med alt hvad dertil hører.


Flere har spurgt hvordan sætter man en virtual box op?

Super Nemt: (efter install ubuntu)

tilføj :

deb http://download.virtualbox.org/virtualbox/debian jaunty non-free

til /etc/apt/sources.list

wget -q http://download.virtualbox.org/virtualbox/debian/sun_vbox.asc -O- | sudo apt-key add -

apt-get install virtualbox-2.2

og sig ja tak... så var der virtualbox !

brug "sudo virtualbox" for fuld adgang.

  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post38
Next »