LAN-blog

LAN-blog

De sjoveste mods til R0ket

CCC camp 2011Posted by Harleyman Sun, August 14, 2011 20:25:01

Til CCC Camp fik vi sådan en lille raket som kunne vise en masse sjovt og havde massere udvidelses muligheder. Se mere på http://r0ket.soup.io/ og https://r0ket.badge.events.ccc.de/

koden : https://github.com/webholics/r0ket

En af de mere seje er Wolfenstein 3D :

Nogle mods var ikke tekniske.. men mere "art & beauty".

Et eksempel på den "nye" graffiti form:

  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post180

Tæt på The End

CCC camp 2011Posted by Harleyman Sat, August 13, 2011 17:06:34

Update d.14 : Campen set oppe fra [HER] - Der er rigtig mange der har taget video/billeder på campen. De burde komme online efterhånden som folk kommer hjem.

Her er min sidste omgang billeder fra denne tur. [Serie 4 findes HER]

Vil du have dem direkte fra mit cam? Hele serien med videoer fylder 16Gb og er i jpg/mov format. Kontakt mig på MSN eller skype - Så finder vi en løsning smiley

LIVE.deadmeat.dk skifter til næste event(TrSAC?) og live-CCCcamp siden smides i arkiv.

-D. 13

Så gik dagen på held og vi fik nørdet max. Vi har besluttede at pakke vores små telte sammen i aften og sove i det stor telt. Så vi stort set bare skal bære ud i bilen imorgen.

Planen er at kører nord på imorgen til færgen og være hjemme i Danmark ved 16-17 tiden.(d.14). I dag har jeg set noget om poker roboter og lært at åbne en dør med et stykke tråd. Har taget en flok billeder mere og smidt dem online i galleriet [HER]

Jeg tror min (vores?) konklusion er p.t. :

* Den indre hulemand kom ud og var endnu stærkere end vi har set til DH. Sikkert forstærket af at vi er ude på en mark og ude i naturen.

* At have en bil er super. Har sparet meget på mad.(en burger koster 5 EURO)

* Vores ide med DD-WRT som client (en D-link DNS600)på en clearOS virkede! Nettet har bare kørt.Stort set 24/7...

* Alle foredrag skal hentes når vi kommer hjem. Da de enten ikke var særlig gode eller vi alle var totalt trætte/stive. http://events.ccc.de/camp/2011/wiki/Recordings

* Vi var ikke sociale nok...(telt for stort? kender ikke nok??). Hvilke også kan være grunden til vi ikke kom videre med R0cket.Vi fik ikke SDmicro til at virke.

* Hvem er frisk næste gang? Note2self: snak med andre hacker spaces om holland-turen.

* At grill var en god ide da vi var alene og vaffeljernet var super god til toast,burgere og andet når vi ikke må bruge åben ild. (se billederne -Serie3)

* Skype var god til at ringe hjem(findes til Android).Eventphones GSM net suttede røv og deres dial-out blev overbelastede da der kom flere på.

* Man kan få for meget fest,gæster og for lidt søvn.

* Vores store telt var godt. Det holdt tæt og var nemt at pakke sammen.

* CCC-Campen er blevet MEGET mainstream.

* Webcam'et skal være et bedre et.(Skal testes hjemme fra)

* Man skal huske snor og storm-pløkker en anden gang.

Tager man nej hatten på:

Vi nørdet meget med vores eget.vi kom ikke ud nok efter der kom stabilt net. Havde følelsen af at vi bare kunne lukke os inde og holde vores eget lille LAN. Men så kunne vi lige så godt blive på en campingplads(en have?) i Danmark hvor der er net og strøm.

Eneste Danske medie der skrev om CCC camp var comon. [Her] Det er vist ved at blive mere stuerent at tag til hakkertræf eller openAIR geek camp som det er ved at udvikle sig til.

(måske en dag i Danmark???).

Personligt syntes jeg Campen er ved at udvilke sig til Roskildefestival for nørder og deres teknik og et sted man fremviser sin t-shirts med et eller andet geeky på.

  • Comments(1)//blog.deadmeat.dk/#post179

Natten er tung...

CCC camp 2011Posted by Harleyman Thu, August 11, 2011 02:46:43

Sidder her alene og fixer det sidste - så vores webcam kører og der kommer lidt videoer og billeder ud til alle dem der hjemme der ikke kunne komme med. Mens jeg fryser helt vildt.

Det er lidt sjovt med lyden af de 1000-fester man kan hører ud over pladsen,minder meget om RoskildeFesival. Her er der bare MEGET strøm til alle,I-net og massere teknik!.

Man kan mærke den indre hulemand er ved at vise sit sande ansigt. Hele vores store telt roder med altmulig lort,skrald og gamle dåser.(eller "myll" som tyskerne siger).En anden ting der tyder på det,er vi smider os bare på jorden og sover eller går uden for og tisser op af nabo'ens bil. Man bliver lidt mere hulemand med tiden... smiley

Som lovet : nye videoer online [http://www.youtube.com/harleymandk/]

og der er self. et nyt hold billeder i galleriet

I dag har vi set flere foredrag (fysisk og online-stream)

I guder hvor er det koldt om natten og varmt om dagen...Det er vist det man kalder "inde-computer vejr" (se billederne!)

  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post178

Et self-ddos i løbet af natten.

CCC camp 2011Posted by Harleyman Tue, August 09, 2011 10:39:48

Vi fik lavede et Self-DDOS i løbet af natten. Den stod på simsons og "den gode kaffe". Ved 2 tiden besluttede bobbi at vores naboer skal hører Ganz Geil for fuld hammer.

Ingen klager? nej det er jo ikke DHsmiley

Resten af billederne kommer i aften.... Evt. også lidt videoersmiley

Dagens tekst : at få vores router,webcams og resten af Nettet til at virke..Der burde komme nye naboer(flere danskere! Det bliver såååååå nice.)

Webcam'et burde komme online på : live.deadmeat.dk

  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post177

billed serie 1 klar.

CCC camp 2011Posted by Harleyman Mon, August 08, 2011 17:02:09
Så fik vi endelig (med møg og besvær) uploadet første serie af billeder.
Du kan finde dem i Galleri'et.

Videoerne kommer på Youtube når jeg har mere stabilt net endnu smiley
Der bøvles stadig med at få webcams op...

  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post176

Ja. Sku! Så kom der net.

CCC camp 2011Posted by Harleyman Mon, August 08, 2011 09:12:42

Så kom der net i luften. Det er dog lidt ustabilt ligenu... Natten gik med at se "the source code" og mødes med den gyldne dame. Ved 1 tiden om natten gik strømen, da vi i bedste DH-stil havde smidt vores tykser-mod-stik direkte i boksen og senere en 16 Amp over en brandvej. Begge ting blev tysken lidt øfferen over.

Vi/Jeg arbejder på at smide nogle billeder op lige om snart. Webcams kommer når vores clearOS kommer til at kører(kim..kom nu!) smileyVores ide er at lave en router med trådet-LAN og WIFI på WAN-siden, så den kan skifte imellem alt efter hvor der er net.

Af mystiske årsager har vores nabo fået stjålet sin strøm fordeler i sit telt, men de gik uden om os...

  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post175

INFO:Chaos Communication Camp 2011

CCC camp 2011Posted by Harleyman Mon, August 23, 2010 23:11:04

The date and location for the Chaos Communication Camp 2011 is now confirmed. That’s right, ladies and gentlemen: we are going for five days this time.The Camp will take place at a brand new location at the Airport Museum Finowfurt, directly at Finow airport. So if you like, you can directly fly to the Camp. You can get to the location easily with a car in the less than 30 minutes starting in Berlin and we will make sure there is a shuttle connection to the next train station. The coordinate of the location is 52.8317, 13.6779. You can use this Google Earth placemark file alternatively.

Mere info på : http://events.ccc.de/camp/2011/wiki/Main_Page

Arrival - earliest August 3, 2011
Departure - latest August 19, 2011
Standard Ticket Online: 140 € at door: 175 €
Up-and-coming Hackers Online: 50 € at door: 50 € (born after Aug 10, 1993)

Sidst vi var der i 2007 [Blog: CCC07]

  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post142