LAN-blog

LAN-blog

Banden på Comon

DHW11Posted by Harleyman Mon, November 28, 2011 15:16:11

"Danske Kim Hein fra hygge-hackergruppen Deadmeat er sammen med sine venner fra gruppen blandt de faste gæster på Dreamhack. 11 medlemmer af den danske gruppe tog til Jönköbing i weekenden. Hygge-hackerne, der understreger, at de konsekvent holder sig på den rigtige side af loven, betegner Dreamhack som en pendant til Roskilde Festival, hvor festivaloplevelsen er hovedattraktionen, og musikken kun en mindre del af oplevelsen." Kilde : comon.dk

[Galleri: Sådan udnytter man verdens hurtigste internet-forbindelse]

Mulighed for mere nørderi : slap-kalender LanParty Demoparty TG12 (eller noget selv?)

  • Comments(2)//blog.deadmeat.dk/#post193

DHW11 slut...god tur hjem!

DHW11Posted by Harleyman Sun, November 27, 2011 08:24:33

Så blev der lukkede ned for denne gang og vi tæller ned (362 dage and counting.... puha!) smiley Havde en snak med Jens fra comon.dk om at tag der op om lørdagen for at tag nogle billeder(kommer på mandag d.28..tror jeg). Men med en pris på ca.400 kr + indgang for at komme om lørdagen er lidt for meget for nogle få timer,når det er af egen lomme.

Det ser ud til der er ny verdensrekord på DHW11 i antal på et LAN med 13010 og max. trafik.

Der var fint sug ude fra på DC++ .smiley.

Det var bare at sætte routeren på uPNP(ellers brug passive) eller åbne for DC++ port...

DHW11 var helt fyldt op....ca.9200 pladser....Hvorfor tænker jeg på "kejserens nye klæder"?....

Kunne se på nyhederne og IRC der var en del kriminalitet. Men med over 20K+ gæster kan man ikke undgå at folk kommer med alt mulig skidt og mindre gode hensigter.

Set fra mit skrivebord findes der mange for/imod at tag med næste gang. Vi kan sige det sådan : 362 dage til at tag en beslutning ("den rigtige"???)- hvad den rigtige er vil så vise sig.. måske kreativ-crew,en event/presse billet eller noget helt andet...

  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post192

DHW11, Godmorgen

DHW11Posted by heinstein Fri, November 25, 2011 09:16:20
Ja, jeg ved det, jeg holdt ikke hele natten, jeg gik kold klokken 1. Og overlod nattavagten til Allan og Andreas (som holdte skansen til søren stod op kl 5 ?), sådan velkommen til de nye smiley.


Jeg stod til gengæld op til en server som var færdig med at tjekke filsystemet (og det fandt ingen fejl, surprise !!!), nu er den så sat igang med at udvide partitionen. Jeg troede bare det var nogle få bit i starten, hvori der stod hvor stor partitionen var, som skulle ændres, men det er det ikke, det er over hele filsystemet. Og lige nu ser det ud til at kunne tage mindst lige så lang tid, som filchecket gjorde. Så er det godt man kan hente ting fra nettet, hjemme i DK også.


Apropro nettet så irretere det os MEGET at vi kun har 100mbit porte, specielt når de gerne vil lave rekord i download heroppe. Vi ligger lige nu på 9 gigabit SAMMENLAGT, og rekorden vi har sat indtilnu er på 23gB, jeg kunne sagtens have brugt 1gB selv og gange det med 12.000 så havde vi brugt hele deres 120gigabit forbindelse(100 gange). Det må de simpelthen kunne gøre bedre !!! (I skal hente så meget i kan, og her er verdens langsomeste LAN-forbindelse til at gøre det med !)


Der er ingen billeder fra mig af for min tlf tager kun dårlige billeder når det er mørkt. Men det er det sædvanlige heroppe, folk spiller WOW, CS, og lidt nogle afarter af disse(Sker der ALDRIG noget nyt på spilmarkedet, noget markant som Tetris eller WOW). Jeg så gerne noget nyt på spilfronten, noget jeg ikke har set komme, noget som kan fange.


Idag vil jeg bruge lidt mere tid rundt om i hallerne, og måske vil jeg faktisk få sat Deluge(bittorent klient) og Flexget(autodownloader via RSS) til automatisk at hente alle nye HD film fra nxtgn og alle nye afsnit af serier jeg følger med i fra tvtorrent. Dette vil give den totale multimedia oplevelse, og frigøre mig fra klørne på "kanal pakke" udbyderne som TDC, Viasat, Boxer og Canal Digital (udtalt med markant fransk accent). smiley.


Og så lige lidt LOVE til jer som IKKE tog med.

smileysmileysmileysmileysmileysmiley

Jeg håber at det er stemning for en tur igen til næste år, hvor i så kan tage det "rigtige" valg nemlig at tage med !!smiley

  • Comments(2)//blog.deadmeat.dk/#post191

DHW11 Dag 1 (og 0)

DHW11Posted by heinstein Thu, November 24, 2011 21:33:19
Ja vores bil op til Dreamhack i år var "bare" en alm "lille" Ford Transit, hverken forhøjet eller for lang til færgen.

Men fyldt er dem som sædvanlig. se billedet her under:Det blev til utallige af mine kasser (som allerede har reddet mange "liv"), 6 kontorstole og en lille del "skrammel" fra sørens side.


Planen var lavet sådan at Søren, Kasper, Allan, Andreas, Thomas, Carina og jeg mødtes på AK og kørte samlet op til færgen hvor Bobbi, Jeanette, Torben og Nicolai mødte os og vi var fuldtallige. På færgen fik Thomas den obligatoriske pølse, og vi fik taget gruppe billeder af ALLE 11 som deltager i år.


Undskyld Bobbi, men det var billedet jeg fik af Søren.


Heroppe er udpakningen forløbet planmæssigt og alle OGSÅ Søren var færdig udpakket før lyset slukkede (lidt forsinket kl 16:20). Dog var det kun med nød og næppe at Carina og jeg fik fikset(eller lavet en Workaround) på en defekt på hendes bundkort der gjorde at hendes pc IKKE kunne tændes.


Stillads opbygningen er ligesom det plejer gange 2/3 (da Bobbi ikke har stillads med)På min personlige front sidder jeg lige nu i en Rus af 5 colaer, 4 stykker koffein tyggegummi, 3 ice kaffe-latte fra Cocio, og 1kg slik fra Willies. Grunden til dette er at jeg har planlagt at tage en natvagt i aften/nat på trods af at jeg næsten ikke fik sovet sidste nat da jeg var alt for spændt på turen (glædede mig mindst ligeså meget på vegne af min bror og hans kammerat Andreas, som på vegne af mig selv)


På "hack" fronten sider jeg og bikser med min Ubuntu installation, som i sidste ende skal være den store forkromede mediecenter/NAS løsning. Den skal servere filer via Samba og FTP, Servere gui via XBMC (og en passivt kølet grafikkort), og lagerplads via min nye kabinet med plads til 20 HotSwap SATA/SAS diske.


Lige nu er det et tjek af et 9TB stort EXT2 filsytem der tynger maskinen og mig, da det dette tjek SKAL(?) udføres inden filsystemet kan udvides med de ekstra 4TB jeg har fyldt i Dele-kassen, i en "ny kabinet"-gave.


  • Comments(1)//blog.deadmeat.dk/#post190

Lidt info for DHW11

DHW11Posted by Harleyman Thu, November 24, 2011 12:21:32

Bruun skriver det vist meget godt : (gælder for os begge) "Man burde være taget med...."

Min LIVE-DHW11 side : dhw11.deadmeat.dk

DC hubs:

dc.dhw11.xlan.se

77.80.145.120:411

dc.dhw11.nu:411

Msg mig hvis i skal bruge et subdomain eller hjælp til noget dc-hub / server(Linux/Unix)

Net trafik : http://dashboard.dreamhack.se/

  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post189

Banden skal til DHW11

DHW11Posted by Harleyman Sun, October 16, 2011 08:12:49

Update: Så er der igen åben for LIVE.deadmeat.dk -desværre uden mig og mit webcam. Hvis jobbet,studiet,hjemmestyret og 117 andre ting er på plads er jeg nok frisk på DHS12 eller DHW12.

Kunne se banden med Sivsko som "indkøber" har købt 10 pladser til DHW11. Det er vist ny rekord for antal "banden" har haft med der oppe(næste gang en bus?). Det bliver spændende om der kommer nogle billeder,blogs,video eller noget fra rødderne. Måske en lille LedCube demo eller billeder til compo?. Det skal nok blive rigtig hygligt smiley. Personligt kan jeg ikke finde mit "drive" til at tag med, havde faktisk penge og det hele. Var en tid MEGET tæt på at købe en Eventbillet (Som sidste gang). Manglede nok det der "ja sku..det bliver så fedt!!!" og måske lidt det fælles projekt... "Lad os mødes og lave noget vi skal bruge til DH".Et DH-Projekt....et byggeri,en video, et ButtNet,en ide eller noget helt andet...Evt. læs tidligere indlæg : [DHW11 er no-go] - Banden's DHW11 booking [pladser b1:15 til B1:35 i hal B]

Tidligere : [Blog og billeder fra DHW10]

  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post183

DHW11 er NO-Go

DHW11Posted by Harleyman Tue, August 23, 2011 19:23:07

Jeg har et stykke tid tænkt over om jeg gider Dreamhack mere.

Jeg tror lidt konklusionen er at magien er næsten helt væk(i min verden). Det der "Wow hvor er det sejt og stort!" er næsten helt væk. Hvorfor er magien væk? Jeg gider ikke tag der op for at dele/suge warez,hakke Internet(Måske?),Bittorrent upload,spille eller DDOS'e en DC-hub(Måske?). Hvad skal jeg der så?? Det virker som om hovedfokus er spil og Warez(måske en lille server?).

Det store spørgsmål er så hvad skal der ændres for at magien er tilbage? vi kan jo ikke ændre DH's opsætning og deres satsning på Gamerz. Måden vi kommer der op på? I en bil fyldt med crap? Road Trip plejer at være super hyggelig!.

Skal vi tag en laptop+sovepose på ryggen og tag bil/bus/tog/flyet? Sove på hotel og bare komme i dagtimerne? Så er Roadtrip/LAN-ånden helt væk! Det bliver I min verden helt ligegyldig at tag der op. Måske måden vi er der på ? Event pladser vil betyde vi har alt i bilen eller på ryggen. Sidste gang var jeg glad for en plads til mine ting.

Jeg mener nok hvis magien skal tilbage burde man deltage mere aktivt - være en del af det de andre kommer for at opleve. Vi snakker ikke fransk klovn på storscene,en hjemmevideo og de 15 min. berømmelse det giver. Måske Crew? Det vil give noget at lave alle dage smiley

Jeg forventer nok bare mere end 3 dages spil/warez for mine 1500 kr,280 km i bil og de 3 dage væk fra hjemmet. For ikke at tale om husfreden eller manglen på samme hvis jeg tager med.

Derfor må jeg nok sige : Dreamhack W11 er NO-GO for mig. God tur til alle!!!!

  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post181