LAN-blog

LAN-blog

IT,Natur og Fiskeri?

AndetPosted by Harleyman Tue, February 05, 2019 09:13:49

I denne tid hvor jeg hele tiden hører fra bekendte og mit netværk hvordan de er stresset, chefen er efter dem og de sidder på deres flade 8-10 timer om dagen.
De fylder sig med Kaffe /Slik/Sukker/Energidrik og har taget 10-15 kg på.
Flere af dem har tydelige tegn på stress, så som hovedpine, søvnløshed og en udbrændthed der minder om en der har være på stoffer i 10 år.
Jeg har ikke løst til at ende som en velfungerende "narkoman" med alle de klassiske folke sygedomme og en skilsmisse lige rundt om hjørnet.

Men hvad gør man ved det?. Er der en ting jeg har taget med mig hjem fra min tid i New Zealand er det at leve i nu'et og jeg har derfor indført offline i 20 timer pr døgn, ingen (anti)socale medier på telefonen og lave noget offline. (binde fluer,Fiske,læse en bog og sejle). Min telefon er på fly-mode minimum 6-10 timer dagligt.

Jeg er så træt af de sociale "krav" der er fra omgivelserne om at jeg svare inden for
kort tid på forskellige medier, skal tjene så og så meget og skal forbrug hele min løn på et eller andet nyt der er oppe i tiden.

Måske sælge sidste års model på facebook og på den måde pleje den dårlige samvittighed.
Hele tiden skal vennerne minde mig om "Jamen du er civil ingeniør med IT som speciale, lav nogle penge og brug dem alle sammen!" (mit svar er google ordet : minimalisme )

- Og så må jeg ikke gå og hygge mig og være offline? eller arbejde i Jem og fix eller Bilka? eller som underviser på TEC / ZBC / VUC ?

Da jeg startede i IT branchen var alt sjovt og spændende. Ikke et sted hvor chefen hænger i røret 24/7,hvor man skal løbe stærkere,tjene flere penge og man bruger forkortelser som KPI'er, LEAN og andre management-begreber, som den daglige leder har hørt om på et (Brev)kursus der blev betale alt for meget for.

Måske skal Nørderiet,Linux og programmering af Demo'er bare være noget jeg laver for sjov? Hvor jeg selv bestemmer opgaverne ?

Alle burde læse/hører bogen : Af helle eriksen "da håbet vendte tilbage"

som ligger (gratis) på eReolen. Som faktisk siger det hele!

-Nej! jeg skal IKKE have dårlig samvittighed og jeg bliver hele tiden mindet om det på disse
(Anti) sociale medier med billeder af den nye bil,telefon eller reklamer for det nyeste
man bare skal have for at være inde i varmen (Osv...).

Nigel Marsh sage det faktisk meget godt....

I New Zealand kaldte vi/de det : Keeping up with the Joneses

Note : Keeping up with the Joneses is an idiom in many parts of the English-speaking world referring to the comparison to one's neighbor as a benchmark for social class or the accumulation of material goods. To fail to "keep up with the Joneses" is perceived as demonstrating socio-economic or cultural inferiority.

Kilde: https://en.wikipedia.org/wiki/Keeping_up_with_the_Joneses

  • Comments(0)//blog.deadmeat.dk/#post319